Lifestyle

November 12, 2020 | 11:50

3 shenjat më emocionale dhe të ndjeshme të zodiakut

Shpesh njerëzit që reagojnë instiktivisht në situata të caktuara ndjekin emocionalitetin e tyre në vend të arsyes, është një sjellje që i përket mbi të gjitha disa shenjave të zodiakut që meritojnë titullin e atyre më emocionale dhe më të ndjeshme.

Ata që kanë guximin të tregojnë hapur atë që ndiejnë e bëjnë për arsye të ndryshme, përfshirë ato astrologjike. Nëse shqyrtojmë aspektin më pozitiv, të qenit emocional është një cilësi e shkëlqyeshme që mund të ngjallë admirim. Pikërisht ata që janë në gjendje të përballen hapur me ndjenjat e tyre nuk kanë frikë të tregojnë brishtësinë e tyre të mundshme. Ata gjithashtu tregojnë se janë autentik dhe spontan.

Sidoqoftë, shpesh, emocionaliteti shkon dorë për dore me ndjeshmërinë, duke u bërë një nerv i zhveshur për tu mbrojtur nga rreziqet e botës dhe njerëzve. Disa shenja të zodiakut konsiderohen të ftohta dhe të kujdesshme, të tjerat reagojnë me ndjeshmëri ekstreme në mënyrë që gjithmonë të përputhen me fjalët e tyre me ato që ndiejnë thellë në zemrat e tyre.

Shenjat më emocionale dhe të ndjeshme të Zodiakut

Peshqit

Ndjeshmëria e madhe e shenjës së fundit të Zodiakut njihet. Por shpesh kjo anë e karakterit provon të jetë thembra e Akilit pasi është jashtëzakonisht e prekshme. Të lindurit nën shenjën e Peshqve duhet të trajtohen me kujdes. Ata gjithashtu duhet të mbahen larg luftimeve të ashpra. Por nuk është e lehtë të mos përfshihen në situata negative. Megjithëse duhet thënë se ata përpiqen të shmangin konfliktet me mjeshtëri, duke ndjekur intuitën e tyre të pagabueshme.

Shenja e Peshqve i kushtohet thjeshtësisë dhe fleksibilitetit, kështu që mund të përshtatet lehtësisht me njerëzit e tjerë. Ndjeshmëria e të lindurve nën këtë shenjë shpesh zgjon admirim të thellë dhe kjo i bën ata një model për inspirues. Sidoqoftë, ata që shfrytëzojnë me egoizëm cilësitë e mira të një Peshku, duhet të presin një luftë të hapur. Në fakt, bota e tij emocionuese mund të gjallërohet, duke e bërë atë të palëvizshëm dhe të gatshëm për t’i dhënë fund një miqësie.

Gaforrja

Ngjashmëritë me Peshqit janë të dukshme, pasi që të dyja janë shenja të Ujit. Gaforrja konsiderohet jo vetëm një nga 3 shenjat më emocionuese dhe të ndjeshme të zodiakut por edhe një nga më të prekshmet. Është e vështirë të fitosh zemrat e të lindurve nën këtë shenjë, pasi zemra e tyre mbrohet nga forca të blinduara. Pasi kalohen kalohen muret mbrojtëse të zemrës, Gaforrja rezulton të jetë e disponueshme dhe e shoqërueshme.

Për më tepër, ata që kanë lindur nën këtë shenjë janë të aftë të përjetojnë ndjenja të forta dhe besnikëri të madhe në marrëdhënie. Në veçanti, emocionet dhe ndjenjat e një Gaforreje janë gjithmonë të pakorruptueshme. Është gjithashtu një karakter empatik, që dëgjon shumë por flet pak. Bota e saj emocionale është e pasur, por nuk e ndjen të nevojshme ta ekspozojë shumë.

Peshorja

Në listën e rezervuar për shenjat më emocionuese dhe të ndjeshme të Zodiakut, Peshorja duhet të përmendet për sensin e saj të thellë të ekuilibrit. Ky impuls i shtyn të lindurit e kësaj shenje të kërkojnë gjithmonë një harmoni të caktuar nga e cila mund të përfitojnë të gjithë. Shpesh të lindurit nën këtë shenjë kanë shpirtin e një artisti që shprehet në jetën personale dhe profesionale. Meqenëse Peshoret i dëgjojnë emocionet e tyre është e vështirë t’i bindësh. Natyra e tyre e ndjeshme i bën ato të përjetojnë shpesh ndjenja të forta pozitive dhe negative.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top