Marrëdhënie

November 13, 2020 | 8:50

5 shenja që tregojnë se ai ju do vërtet dhe ka frikë se mos ju humb

Kur një burri i pëlqen me të vërtetë një grua dhe ka frikë se mos e humbet, ai e demonstron atë përmes këtyre shenjave:

Ai mban lidhje gjatë gjithë ditës

Një burrë i mirë gjithmonë ndërvepron me ju, duke dërguar mesazhe ose duke telefonuar në kohën e lirë. Ai e bën këtë sepse kujdeset për ty dhe pëlqen të flasë me ty për çdo temë.

Ai gjithmonë interesohet të dëgjojë mendimin tuaj

Kur një burrë vlerëson një grua, ai kurrë nuk bën diçka pa u konsultuar më parë me të, sepse ai e di që qëndrimet e saj ndikojnë në jetën e çiftit. Prandaj, ai kërkon mendimin e të dashurës së tij, përpiqet të dijë se çfarë i pëlqen më shumë dhe nuk sheh asnjë problem në ndryshimin e mendimit të tij, nëse do të kënaqte personin që i bën zemra të rrahë më shpejt.

Ai përpiqet t’ju ndihmojë në çdo mënyrë

Një burrë i mirë është partneri i një gruaje në gjithçka, ndihmon në studime, në punë, këshillon, domethënë ai gjithmonë përpiqet të tregojë mbështetjen e tij në gjithçka që synon të bëjë. Ai e kupton që bashkëpunimi është një faktor i rëndësishëm në çdo marrëdhënie, kështu që ai është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë të dashurën e tij.

Dëgjon atë që keni për të thënë

Një nga ankesat më të mëdha të çdo gruaje është fakti që shumica e burrave nuk kanë kurrë durim të dëgjojnë ato që ajo ka për të thënë. Dhe një burrë i mirë e di këtë, prandaj vepron plotësisht ndryshe dhe dëgjon gruan e tij, është i vëmendshëm dhe këmbëngul të kuptojë pikëpamjet e saj më të ndryshme.

Ai nuk largohet nga angazhimi

Kur bëhet fjalë për takime serioze, dasma, shumë burra veprojnë si djem të papjekur dhe përpiqen t’i shpëtojnë kësaj bisede. Një burrë që vlerëson një grua nuk i shmanget përkushtimit, ai thjesht dëshiron të ndërtojë një marrëdhënie të qëndrueshme, sepse kalimi i pjesës tjetër të jetës me gruan e tij të dashur është një nga ëndrrat e tij më të mëdha.

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top