Teste

January 5, 2018 | 11:51

Testi psikologjik i kalimit

Personaliteti është një  strukturë psikologjike që është përcaktuar si një grup i tipareve të dallueshme të një individi. Këto tipare ndryshojnë nga një individ në tjetrin pasi varet nga lloji i adaptimit që secili person krijon me mjedisin rrethues.

Me testet tona psikologjike ne përpiqemi të identifikojmë disa tipare të personalitetit dhe t’i përkthejmë ato në ngjyra, imazhe dhe forma.

Zgjidhni derën që tërheq vëmendjen tuaj dhe lexoni rezultatet që vijojnë.

1

Profili # 1

Jeni një person shumë i arsyeshëm dhe i dyshimtë, para se të hyni në ndonjë rrugë, doni të dini se ku po shkoni për të  studiuar / vlerësuar  atë që mund të prisni. Jeni mjaft skeptik, kështu që doni t’i prekni gjërat me dorën tuaj. Ju jeni për transparencën aq shumë sa që nuk mund të qëndroni me njerëz të rremë dhe hipokritë. Përkundër mosbesimit tuaj, mbizotërimi i ngjyrës së gjelbër, na bën të kuptojmë se je një person optimist dhe proaktiv, i cili gjithmonë përpiqet të përmirësohet pavarësisht vështirësive të hasura në të kaluarën.

Profili # 2

Fotografia tregon një gardërobë me një derë të hapur dhe veshje. Në këtë fazë të jetës suaj ju jeni në një nxitim për të arritur diçka ose ta përmbushni atë në një farë mënyre. A keni ndonjë ëndërr të fshehtë në sirtar ose një qëllim për të arritur? Nuk ju pëlqen kritika dhe, në përgjithësi, ju jeni një person impulsiv  i  cili i beson instinkteve të tij shumë. Besoni shumë në aftësitë tuaja dhe keni ambicie të mëdha. Në veshje ekziston një këpucë e gjelbër, simbol i dëshirës për të përparuar dhe përmirësuar. Paraqitja gjithashtu është e rëndësishme për ju.

Profili # 3

 Kjo derë është shumë emblematike: nuk mund të qëndroni në rutinë, as nuk i pëlqeni rregullat, afatet ose oraret e rrepta që duhen respektuar. Përkundrazi, ju pëlqen të punoni në mënyrë të pavarur dhe doni më shumë pavarësinë.

Ju jeni pak anarkist dhe pëlqeni të ndiqni stilin tuaj. Nuk ju pëlqejnë  kompromiset dhe për këtë arsye, ndoshta, nuk mund të krijoni marrëdhënie të afatgjata. Keni mundësinë të gjeni gjithmonë zgjidhjen e duhur për ndonjë vështirësi:jeni të kthjellët dhe keni një inteligjencë të mirë emocionale.

Profili # 4

Në psikoanalizë, rrethi është një simbol i zhytur në kuptim. Rrethi, në këtë rast, përfaqëson veten në botë. Ai ngjall një ndjenjë të mbrojtjes dhe sigurisë njerëzore, duke pasur parasysh ngjashmërinë me përqafimin e nënës dhe pozicionin e fetusit.

Jeni një person që mund të llogarisni, mbrojtës dhe i gatshëm për të ndihmuar të tjerët. Ju menjëherë mund të jepni këshillën e duhur dhe për këtë vlerësoheni shumë. Ju pëlqen të krijoni lidhje të forta dhe të qëndrueshme. Jeni shumë dinamik dhe empatik, me një inteligjencë të fortë emocionale. Keni arritur të krijoni hapësirën tuaj të përcaktuar mirë në botë, por të kujdesshëm që të mos jeni tepër të disponueshëm.

Profili # 5

E gjithë dera, këtu, merr formën e një vrime të penguar. Nga vrima kryesore një person mund të  spiunojë, të shohë më tej , por këtu, pengesa është emblematike. Ju jeni një person i cili ka vështirësi në përparim për shkak të pasigurive personale.

Jeni shumë të bashkangjitur me gjërat tuaja  aq shumë sa që nuk ju pëlqen të ndryshoni, në të vërtetë, doni të qëndroni në zonën tuaj të rehatisë, sepse ju mbani një frikë të fshehtë të të panjohurës. Pasiguria juaj shpesh nuk ju drejton të reagoni, edhe kur duhet të përballeni me gjërat që nuk pëlqeni. Një këshillë? Mundohuni të besoni më shumë në veten tuaj dhe aftësitë tuaja. Brenda jush ka një botë të tërë për të zbuluar,  vetëm duhet të kaloni derën.

Profili # 6

Ndryshe nga dyert e tjera, ka një përbërës të fortë natyror në këtë. Ju pëlqen natyra, por edhe më shumë, ju pëlqejnë aventurat. Doni të jetoni jetën tuaj sikur të ishte një sfidë e madhe, një sfidë që me dëshirë e pranon.

Dëshironi të eksploroni botën, ju pëlqen të udhëtoni dhe të mësoni gjëra të reja, kjo nuk do të thotë që ju keni mjete ekonomike për të jetuar në një hotel dhe të tjera: ju keni mundësinë për të zgjedhur burimet tuaja dhe, në rrugën tuaj, të bëni llogaritë. Jeni një person i shoqërueshëm dhe ju pëlqen të krijoni miq të rinj.

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com