Thënie

November 13, 2020 | 8:00

THËNIE / Çdo ditë e lindur është një mrekulli e përsëritur

Sepse çdo ditë e lindur është një mrekulli e përsëritur. Nëse i hapni sytë dhe zemrën për jetën, gjithçka që do të vijë do të jetë një dhuratë!

stunning

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top