Lifestyle

November 6, 2020 | 9:35

3 shenjat më joshëse të Zodiakut

Tërheqja midis dy personave shpjegohet shpesh nga tërheqja e kimisë, por astrologjia vë në dyshim ndikimet astrale dhe dekreton shenjat më joshëse të Zodiakut. Mbi të gjithë aktorët e horoskopit mbizotërojnë tre protagonistë me një sharm që nuk kalon kurrë pa u vënë re.

Ndikimi i astrologjisë do të luante gjithashtu një rol vendimtar në frontin e joshjes. Në këtë rast shenja e diellit e zbulon atë, e cila është ajo që qeveris mënyrën se si ne prezantohemi para të tjerëve. Kjo do të shpjegonte pse disa njerëz mund të mbështeten në një akuzë tërheqëse dhe një karizëm që nuk ka asnjë shpjegim racional.

Në fakt, ka burra dhe gra të aftë për të magjepsur të tjerët jo vetëm në kontekstin e joshjes, por edhe në frontin e çdo lloj marrëdhënieje.

3 shenjat më joshëse të Zodiakut

Peshorja

Qenia e saj narciste ka efekte, të cilat zbulohen në një nivel estetik. Ky është një aspekt që shpjegon përparësinë që i është caktuar në këtë top 3 shenjës së Peshores. Në fakt, është shenja më tërheqëse e zodiakut, pikërisht sepse ka një lloj manie pothuajse obsesive për estetikën. Në fakt, të lindurit e kësaj shenje janë mbështetësit e padiskutueshëm të shijes së mirë. Aftësia për të dalë përpara, kërkimi i vazhdueshëm për bukurinë dhe dëshira për të treguar e bëjnë Peshoren një nga shenjat më të parezistueshme të Zodiakut.

Akrepi

Çuditërisht, Akrepi është përfshirë në këtë listë të shenjave më joshëse të Zodiakut. Dikush do të pyesë pse? Shpesh shenja është viktimë e reputacionit të saj të keq: Akrepi është një nga shenjat më të dashura. Kjo sepse ai është një personalitet shumë misterioz. Arma e tij e joshjes është shikimi, i aftë të ndezë dhe befasojë bashkëbiseduesin e tij. Kështu Akrepi me hijeshinë e tij misterioze është një pushtues i lindur.

Shigjetari

Shenja e Shigjetarit është një aventurier kur bëhet fjalë për çështjet e zemrës dhe shpesh përfundon duke qenë pak viktimë e sharmit. Edhe nëse ai personalisht nuk është i interesuar për dashurinë, ai shpesh e gjen veten të bllokuar në rrjetën e pushtimeve të tij. Por janë të tjerët që i lejojnë vetes të lajkatohen nga ngarkesa e tij magnetike dhe përfundojnë t’i afrohen atij në një mënyrë instiktive. Për këtë arsye është një nga shenjat më joshëse të Zodiakut.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top