Këshilla & Arsye

April 16, 2020 | 8:06

6 këshilla për telefonatat me video

Si mund të menaxhohen më mirë telefonatat video, duke qenë se janë të shumtë ata që punojnë nga shtëpia? Këtu janë disa këshilla, të mbledhura në këtë artikull.

Për javë të tëra gjithnjë e më shumë punonjës po punojnë nga shtëpia dhe telefonatat me video mes kolegëve janë shumëfishuar. Si t’i menaxhoni ato në mënyrën më të mirë? Mashable Italia ka mbledhur një seri këshillash. Këtu janë disa:

  • të bini dakord për një kohë për thirrjen video;
  • prezantohuni profesionalisht, kontrolloni kornizën dhe sfondin;
  • përshëndetini të gjithë kur lidheni, siç do të bënit në një sallë të vërtetë;
  • të vendosni kontakt me sy me të tjerët duke parë shpesh kamerën;
  • eliminoni zhurmën e sfondit
  • bëni thirrje interaktive.

 

Burimi / https://www.linkedin.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top