Në fokus

November 21, 2020 | 8:24

9 shenjat që tregojnë se keni lindur për të shëruar

A jeni një shërues i lindur? A keni aftësinë magjike për të shëruar të tjerët rreth jush? Për t’iu përgjigjur kësaj, ne ndoshta duhet të flasim më shumë për atë se çfarë është një shërues dhe çfarë është sëmundja.

Çfarë është Sëmundja?

Sipas filozofive antike, sëmundja është në të vërtetë një manifestim i problemeve shpirtërore. Pse? Sepse sëmundjet e thjeshta janë vetëm pjesë e kësaj bote. Dhe gjithçka që është materializuar në këtë Botë së pari ekzistonte në rrafshin shpirtëror. Edhe ne, kemi ekzistuar shumë kohë para se të lindim. Ne ishim shpirtra duke menduar në mbretërinë e bollshme. Sipas të njëjtave filozofi, të gjitha shërimet paraekzistojnë në rrafshin shpirtëror. Pasi të kemi lindur, ne mbledhim përvoja. Gjithçka që mendojmë se ndikohet nga rrafshi shpirtëror.

Shkolla e magjisë: Ajo që mendojmë se bëhemi

Mendimet, frika dhe dëshirat tona formojnë të ardhmen tonë. Kjo thjesht sepse gjithçka që mendojmë fillon të krijojë një ‘formë shpirtërore’ në rrafshin shpirtëror. Sa më shumë që ta mendojmë, aq më e fortë bëhet kjo formë shpirtërore. Nëse vazhdojmë të mendojmë për të, të kemi frikë ose ta dëshirojmë atë, kjo ‘formë shpirtërore’ bëhet aq e dendur dhe e fortë sa që fillon të materializohet në Rrafshin tonë Fizik.

Me fjalë të tjera, ajo që mendojmë, bëhemi! Frika, dëshirat dhe të gjitha emocionet dhe mendimet tona kanë një ndikim në aurën tonë. Dhe sigurisht, mos harroni Karmën. Ju nuk keni jetuar vetëm një jetë. Shumë nga gjërat që jetoni tani, janë vetëm një rezultat i efektit të shkaktuar nga veprimet tuaja nga një jetë e kaluar. Prandaj, disa nga sëmundjet tona janë vetëm rezultat i 1. mendimeve, 2. frikës dhe 3. karmës sonë.

A jeni një shërues i lindur?

Çfarë është një shërues? Epo së pari le të themi që janë diçka e rëndësishme. Shëruesit janë mjekët tanë, të cilët përpiqen të mësojnë ligjet e fizikës dhe biologjisë në mënyrë që të kuptojnë trupin tonë fizik dhe ta kurojnë atë. Në recetat magjike online ne besojmë se mjekët janë të parët me të cilët duhet të konsultohemi kur përballemi me probleme shëndetësore. Edhe nëse sëmundja është rezultat i një problemi shpirtëror, jeta juaj është e para dhe trupi juaj mund të mos ketë shumë kohë, shkoni te mjeku. Kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme. Çdo procedurë shpirtërore, magjike ose alkimike që do të ndiqni, nuk duhet të shkojë kurrë kundër këshillës së mjekut tuaj.

Shëruesit e lindur nuk janë gjithmonë vetëm mjekët. Megjithëse ndonjë mjek mund të jetë edhe një shërues i lindur, ka shumë njerëz që thjesht kanë aftësinë për të kuruar ata përreth tyre, vetëm me praninë. Tregime të shumta për shërime të jashtëzakonshme janë dokumentuar gjatë mijëvjeçarëve. Këta janë njerëzit për të cilët po flasim në këtë artikull.

9 shenjat që tregojnë se ju jeni një shërues i lindur:

  1. Ju jeni të plagosur

Chiron, në astrologji, është simboli i një shëruesi përfundimtar. Në Fenë Greke, Chiron ishte një Centaur i fuqishëm dhe i mençur që mund të shërojë këdo dhe gjithçka. Ironikisht, ai u plagos dhe vdiq për shkak të ankthit.

Kjo histori dëshiron të na tregojë se sapo të shërohemi nga një ‘kohë e errët’ ne bëhemi më të fortë dhe më të mençur. Në fenë e lashtë, besohej se ai që u kafshua nga një gjarpër, mund të shërojë të tjerët me kafshimin e gjarprit. Sigurisht, kjo është simbolike. A jeni shëruar nga një ‘kohë shumë e errët’? A jeni shëruar nga një sëmundje e vështirë, aksident ose plagë emocionale? Kjo është shenja e parë. Në një farë mënyre keni arritur të thërrisni forcat e shërimit në mënyrë që të shëroheni. Kjo do të thotë që ju mund t’i thërrisni këto forca përsëri.

  1. Ndiheni të zgjuar

Ne jetojmë në një botë mashtrimi. Një shërues i lindur ka kaluar disi në një fazë zgjimi. Përkundër asaj që bëjnë të tjerët, një shërues i lindur është zgjuar për shkak të një përvoje të jashtëzakonshme. Megjithëse, ky zgjim nuk është gjithmonë i lehtë ose i dëshirueshëm, është disi i fortë aq sa të na bëjë të kuptojmë të vërtetën, e cila është e fshehur në këtë botë. Një shërues i lindur sheh ose ndjen energjinë e cila rrjedh brenda nesh. Kjo energji mund të ringjallë çdo gjë nëse përqendrohet dhe drejtohet si duhet.

  1. Ju jeni empatik

Empatikët janë njerëz që janë shumë të ndjeshëm ndaj energjive / dridhjeve që i rrethojnë, si mendimet ashtu edhe emocionet, të njerëzve të tjerë, kafshëve, bimëve, madje edhe asaj të shpirtrave. Kjo ndjeshmëri duket se buron nga besimi i lashtë se gjithçka është e lidhur. Me fjalë të tjera, ju instinktivisht ndjeni atë që ndjejnë të tjerët. Ju jeni të lidhur me këtë rrjet të energjisë si anijet komunikuese. Pikërisht për shkak të kësaj aftësie, ju mund të ‘lidheni’ me sistemet e energjisë së tjetrit dhe ta ndryshoni atë.

  1. Të huajt ju hapen lehtësisht

Për shkak të aftësive tuaja empatike, të huajt duan të hapen para jush dhe të flasin për problemet. Fakti që dikush vendos të flasë me ju për një problem është gjithashtu pjesë e shërimit. Çdo shërues i lindur i njeh efektet shëruese të diskutimit dhe komunikimit njerëzor. Kur njerëzit e tjerë ju ‘tregojnë’ bagazhet e tyre të rënda emocionale, ata thjesht filluan të shërojnë veten. Kjo ndodh kur ata vendosin të heqin qafe negativitetin e tyre (natyrisht kjo gjithashtu do të thotë që ju duhet të gjeni një mënyrë për të mos u prekur nga ajo).

  1. Ju jeni afër natyrës

Shëruesit natyralë janë afër natyrës. Shëruesit e lindur duan të ecin në natyrë, të shijojnë tingullin e ujit të rrjedhshëm dhe të qëndrojnë afër kafshëve dhe pemëve. Sigurisht, kjo funksionon shumë mirë për shëruesit pasi ata kanë gjithashtu shansin të bazohen dhe të heqin negativitetin ose energjinë e tepërt. Natyra është burimi i energjisë jetësore. Ata që përdorin fuqinë e saj, sundojnë forcat e jetës dhe të vdekjes.

  1. Ju tërhiqni kafshët në rrugën tuaj

Kjo aftësi e mahnitshme mund të duket mjaft e rastësishme, por nëse e mendoni, është e ligjshme. A duket se kafshët ju ndjekin kur ecni vetëm? A tërhiqen nga ju macet, qentë, zogjtë ose kafshë të tjera? Kjo ndoshta do të thotë që ju rrezatoni energji që është e dukshme për këto krijesa.

  1. Ju vini nga një linjë shëruesish

Ashtu si Shtrigat, të cilat ndonjëherë vijnë nga një Linjë Gjaku me magji të Pastër, disa shërues zbresin nga një varg njerëzish që donin të kuronin të tjerët. Këta paraardhës mund të mos lindin shërues, por ata ndikojnë disi tek fëmijët e tyre për të ndihmuar të tjerët.

  1. Në të vërtetë doni të ndihmoni

Ndoshta kjo është një nga shenjat më të rëndësishme të shëruesit të lindur. Nëse në një farë mënyre ndieni dëshirën për të ndihmuar, atëherë do të gjeni një mënyrë për ta bërë atë. Ne bëhemi ajo energji që tërheqim. Prandaj nëse gjithmonë keni dashur të ndihmoni të tjerët, sigurisht që do të keni sukses.

  1. Ju keni markën e shëruesve

Katër ose më shumë vija paralele në pjesën e poshtme të gishtit të vogël janë një tregues që ky person është një shërues i fuqishëm. Kjo do të thotë që shëruesi ka aftësinë e madhe për të prekur zemrat e njerëzve dhe për të gjetur mënyra për të shëruar plagët e tyre si emocionale ashtu edhe fizike.

 

 

Burimi / https://themindsjournal.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top