FB

February 22, 2021 | 8:25

Asnjëherë mos i tregoni një gruaje se NUK MUND T’IA DALË…

Trupi i njeriut është në gjendje të durojë rreth 45 njësi dhimbjeje, por në momentin e lindjes, një grua duron deri në 57 njësi dhimbjeje, e barabartë me 20 kocka të thyera në të njëjtën kohë…

1

Asnjëherë mos i tregoni një gruaje se NUK MUND T’IA DALË…

Mos harroni se vetëm ajo ka mundur të kërcejë me dy zemra…

Vetëm ajo ka marrë frymë me katër mushkëri…

Vetëm ajo ishte në gjendje të mbante peshën e dy botëve në barkun e saj dhe lindi jetën me zë të lartë…

MOS I TREGONI QË NUK ËSHTË E AFTË për diçka… sepse ajo është e aftë për gjithçka!

Kujtojeni gjithmonë këtë!

Duaje gruan dhe respektoje atë!

 

Përgatiti Orjona Tresa / Burimi Interneti

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top