FB

April 7, 2021 | 10:30

Bashkoni pëllëmbët me njëra-tjetrën dhe kushtojini vëmendje këtij detaji të vogël

Pëllëmbët dhe duart e një personi janë aq të mençura sa sytë e tyre – ato tregojnë personalitetin dhe synimet e tyre.  Afroni pëllëmbët tuaja dhe hapini ato, ashtu si bëni kur lani fytyrën. Më pas, kushtojini vëmendje vijave të gdhendura në pëllëmbët tuaja. Kërkojini partnerit tuaj të bëjë të njëjtën gjë.

Nëse vijat janë në të njëjtin nivel.

Kjo do të thotë që partneri juaj ka disa synime serioze për ju dhe jeta dhe marrëdhënia juaj po shkojnë së bashku. Gjithashtu ai/ajo është një person racional dhe ndoshta nuk do të pëlqejë shumë eksitim dhe aventura në jetën tuaj të përbashkët. Ju jeni në paqe me një partner si ky.

Nëse vija në dorën e majtë është më e ulët.

Partneri juaj është një person i mençur, i cili vlerëson dashurinë, afeksionin dhe romancën. Sidoqoftë, në të njëjtën kohë, ky person është shumë kokëfortë, shpirtëror dhe i pavarur nga rregullat shoqërore. Nëse ju pëlqen të jetoni në një botë tuajën, atëherë ky është partneri i duhur për ju.

Nëse vija në dorën e majtë është më e lartë.

Më vjen keq, por ky person nuk është një tip i pjekur për një marrëdhënie. Nëse dëshironi që jeta juaj e ardhshme të jetë vazhdimisht e mbushur me mbikëqyrje dhe udhëzime për çdo hap që bën partneri juaj, duke jetuar në pasiguri, kështu do të ishte me këtë person. Këta njerëz janë shumë të vetë-motivuar, mund të thuash edhe pak egoistë dhe janë të mirë për gjëra të tjera në jetë, por jo për partneritet, dashuri dhe krijim familje.

 

 

Burimi / https://leagendersftiness.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top