FB

June 16, 2021 | 9:30

Burrat e këtyre shenjave të zodiakut luajnë viktimën në diskutime

Përfaqësuesit e këtyre shenjave nuk mund të pranojnë se janë gabim.

Gaforrja

Gaforret përdorin shumë dramën për tu dalluar, veçanërisht në një luftë. Për shkak se ata nuk kanë vetëvlerësim shumë të lartë, ata paraqiten vazhdimisht si “njerëzit e abuzuar”. Nga kjo karakteristikë, ata bëhen të përqendruar tek vetja, pasi duan vetëm të punojnë për atë që u përshtatet. Burrat e shenjës së gaforres kanë nevojë për vëmendje të vazhdueshme, kështu që në një debat ata kanë zakon të tregojnë histori të trishtueshme dhe të mjerueshme për fatin e tyre.

Virgjëresha

Virgjëreshat ankohen shumë kur ekspozohen ndaj një debati. Ata janë gjithmonë në kërkim të përsosmërisë, kështu që mënyra se si ata mendojnë se mund të dalin nga një keqkuptim është duke luajtur viktimën. Ata e bëjnë personin tjetër të kuptojë se është treguar i padrejtë dhe tregojnë zhgënjim në formën e trishtimit. Ata e çojnë çështjen e mosmarrëveshjes në një nivel shumë të lartë, sikur të ishte gjëja më e keqe në botë. Ata i intensifikojnë emocionet deri në pikën që rrisin edhe ato situata që mund të zgjidhen me një bisedë të thjeshtë.

Peshorja

Burrat e Peshores bëhen shumë rebelë dhe pak narcistë në diskutime të nxehta. Por kur keqkuptimi është me partnerin, ata fillojnë të bëjnë presion dhe kjo manovër mund të bëhet aq efektive saqë pala tjetër të ndihet fajtore për fillimin e diskutimit. Ata janë mjeshtra të përmbysjes së situatës, duke përdorur pajisje emocionale. Ata arrijnë ta përdorin këtë hile për t’i dhënë fund luftës pa shkuar në fund.

Peshqit

Përfaqësuesit e kësaj shenje të zodiakut e kuptojnë konceptin e depresionit kur përballen me një keqkuptim me një të dashur. Edhe në këto kushte, ata presin që pala tjetër të jetë empatike dhe dashamirëse ndaj gabimit të tyre. Ata e kuptojnë që duke bërë gjithçka në marrëdhënie, ata duhet të njihen për të dhe të mos bëhen shkak për diskutim.

Ata e tregojnë zhgënjimin dhe bezdinë përmes trishtimit, duke i kujtuar personit tjetër se ata ishin përgjegjës për t’u ndjerë në këtë mënyrë.  Duhet shumë durim për t’u marrë me burrat e Peshqve, pasi mosmarrëveshjet interpretohen gjithmonë si një sulm ndaj personalitetit të tyre.

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top