Lifestyle

July 22, 2020 | 9:34

Burrat më të rrezikshëm të Zodiakut

Nëse nuk jeni dashnor rreziku, largohuni, sepse ata janë burrat më të rrezikshëm në Zodiakut. Ata janë të aftë të vjedhin zemrën tuaj dhe t’ua kthejnë pas përdorimit.

Magjepsës dhe padyshim karizmatik dhe sensual. Pothuajse të gjitha cilësitë për t’u dashuruar. Por… Le të hyjmë në detaje dhe të zbulojmë se kush janë ata. Dhe mbi të gjitha, ajo që i bën ata pothuajse vdekjeprurës

Burrat më të rrezikshëm të Zodiakut

Bricjapi

Burrat e shenjës së Bricjapit, përveç që janë kokëfortë, nuk u pëlqen të kundërshtohen. Kur kjo ndodh, ata janë të aftë të bëjnë që të ndiheni keq vetëm duke ju parë me sy. Ata gjithashtu janë mjaft të rezervuar dhe vështirë se shfaqin ndjenja dhe humor. Rreziku është që të ndjeheni të pasigurt me një partner të lindur nën këtë yjësi.

Dashi

Ajo që i bën burrat e shenjës së Dashi veçanërisht të rrezikshëm është impulsiviteti i tyre i tepërt. Kjo i bën ata miniera të vërteta që janë të gatshëm të shpërthejnë në çdo moment. Ata sigurisht kanë një karakter të fortë dhe të guximshëm, por janë mjaft prekës dhe të lehtë për shpërthimet e zemërimit. Të mësuar të ndjehen fitues, ata nuk do të zbresin kurrë nga podiumi për t’ju takuar, e as nuk do t’ju japin një dorë për të dalë me ta. Harrojeni çdo formë të kompromisit. Shpirtrat e lirë dhe aventuresk mbyten shumë shpejt në një marrëdhënie statike dhe monotone. Nuk përjashtohet mundësia që ata t’ju lënë pas, ndërsa ata vrapojnë përpara. Rreziku është të ndjeheni paksa si goma rezervë e makinës. Jeni dakord?

Luani

Po, edhe burrat e shenjës së Luanit konsiderohen të rrezikshëm. Një shenjë që pëlqen të ketë kontroll mbi gjithçka dhe të gjithë, si një mbret i mirë i pyllit. Padyshim që forca dhe guximi i këtyre burrave është veçanërisht tërheqës, aq më pak arroganca e tyre. Ata vështirë se e vendosin veten në këpucët e të tjerëve. Ekziston vetëm një këndvështrim: i tyre! Ata janë njohës të shkëlqyeshëm të shpirtit njerëzor, dinë të identifikojnë pikat e dobëta të secilit dhe janë pikërisht ata që godasin gjatë një grindjeje ose një kontrasti të fortë. Të padurueshëm dhe impulsiv, ata sigurisht që merren me paragjykime!

Akrepi

Më interesantë, pa asnjë hije dyshimi dhe me siguri më të rrezikshmit. Burrat e Akrepit lënë gjithmonë shenjën e tyre dhe në shumicën e rasteve është një plagë që nuk do të shërohet kurrë plotësisht. Karizmatik, sensual, është e vështirë t’i rezistosh shikimit të tyre depërtues dhe joshës! Por pikërisht për shkak të kësaj ata arrijnë të manipulojnë njerëzit ose në çdo rast t’i tërheqin zvarrë aty ku ata dëshirojnë. Ata bëjnë dhe zhbëjnë sipas dëshirës dhe nëse zhgënjehen ose tradhtojnë, mund të bëhen jashtëzakonisht hakmarrës.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top