Radiografi

May 1, 2019 | 8:05

ENT Clinic / Një histori SUKSESI!

1

ENT Clinic / Një histori suksesi!

ENT, klinikë ORL dhe e Kirurgjisë Estetike.

ENT Clinic tashmë një Brand i njohur i kirurgjisë estetike jo vetëm në Shqipëri, por edhe jashtë saj. E zhvendosur në ambientet e reja në krah të Fakultetit të Mjekësisë, ENT Clinic operon sipas teknikave më të reja në fushën e kirurgjisë estetike. Mjekët Julian Dervishaj, Bledi Nini dhe një staf i gjerë i kualifikuar, na bëjnë krenarë me rezultatet e suksesshme si brenda dhe jashtë kufijve.

Përveç shërbimit të kirurgjisë estetike si: rimodelimi i hundës, rimodelimi i veshëve apo blefaroplastika, pranë ENT Clinic pacientët mund të gjejnë të gjitha shërbimet që përfshijnë fushën e Otorinolaringoiatrisës, diagnostikimin dhe kurimin e patologjive si hundë, fyt apo vesh.

Tanimë me ambiente të reja spitalore, me dhoma shtrimi, garanci dhe komoditet maksimal.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top