Këshilla & Arsye

July 6, 2020 | 8:03

Esmeralda Birçaj: Brenda 5 minutave, arsyet pse nuk mund të jemi të lumtur

Në ditët e sotme, të kesh një jetë të lumtur është qëllimi i shumë njerëzve. Megjithatë, shumë herë, ne përjetojmë të kundërtën. Kjo video, brenda 5 minutave, analizon disa nga situatat që janë shqetësuese sot. Vlen të shihet!

file-20190610-52741-hj886e

Jeta e lumtur: Një ëndërr e pakapshme

Animacioni i mëposhtëm është dedikuar për gjueti për ëndrrën e pakapshme të një jete të lumtur. Regjisori i saj është çmimi Steve Cutts. Titulli i animacionit është “Lumturia”. Në këtë film të shkurtër, jemi krahasuar me miliona minj në një qytet të madh. Përmes estetikës së saj kurioze, komentohen shumë nga situatat që shqetësojnë njerëzit sot dhe përcaktojnë jetën tonë.

Disa shembuj janë:

Overconsumption (Mbikonsumi).
Konkurrenca.
Kotësi.
Abuzimi i drogave psikotrope.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top