Marrëdhënie

December 28, 2020 | 8:04

Faleminderit… atyre që guxojnë të duan, buzëqeshin, shpresojnë dhe më mësojnë ta bëj këtë

Atyre miqve të cilëve mund t’u besoj pa rezerva;

Atyre që janë gjithmonë aty në momentin kur ke nevoje;

Atyre që nuk harrojnë, as edhe një herë, të falin gabimet e mia,

atyre që janë gjithmonë aty, me gjithë gabimet,

atyre që më buzëqeshin, edhe nëse ndiejnë dhimbje në zemrat e tyre,

atyre që përdorin mirësinë pa pritur asgjë në këmbim,

atyre që guxojnë të duan, buzëqeshin, shpresojnë dhe më mësojnë ta bëj këtë.

(S.Littleword) (lidia)

1

Përgatiti Orjona Tresa

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top