FB

July 21, 2021 | 9:10

Frazat më të bukura për t’u dedikuar për 25 vjetorin e martesës

Cilat janë frazat më të mira për 25 vjet martesë? Dasma e argjendtë është sigurisht një hap i rëndësishëm për çdo çift që është betuar se do ta duan njëri-tjetrin përgjithmonë. Me siguri pas 25 vitesh martesë dëshira për të festuar është e madhe. Çiftet organizojnë ahengje me të afërmit dhe miqtë për të festuar dashurinë dhe dëshirën për të qenë gjithmonë bashkë. Mysafirët mund të mendojnë për një dhuratë, që padyshim ta shoqërojnë me një kartolinë.

Nëse ka shumë ide dhuratash për një përvjetor martese, atëherë ne kurrë nuk dimë çfarë të shkruajmë në kartolinën bashkangjitur paketës. Sot ne ju ofrojmë një sërë frazash për t’u uruar më të mirën atyre që kanë arritur një qëllim kaq të rëndësishëm. Ju me siguri do të jeni në gjendje të gjeni frymëzimin e duhur për t’i përvetësuar këto fjalë dhe për t’i përshtatur ato në marrëdhëniet që ekzistojnë me bashkëshortët.

– Ju urojmë edhe shumë vite lumturi, shoqëruar me dashurinë që i keni treguar vetes ditë pas dite për 25 vjet.

– Një medalje e bukur argjendi e fituar: podiumi është i gjithë juaji bashkëshortë të dashur dhe ne jemi të lumtur që mund të festojmë së bashku. Urime!

– Ju jeni e bukur dhe e lumtur ashtu si 25 vjet më parë. Urimet më të mira: ju jeni një shembull që duhet ndjekur.

– Prindërve tanë, përvjetor pas përvjetori ata gjithmonë na kanë mësuar me fjalë dhe gjeste se çfarë do të thotë të duash njëri-tjetrin. Faleminderit dhe urimet më të mira

– Një dashuri e madhe e jotja, e cila do të na shoqërojë për të jetuar së bashku shumë aventura të tjera.

– Urime të sinqerta për dasmën tuaj të argjendtë. Ne ndajmë me gëzim lumturinë tuaj dhe ju urojmë të gjitha të mirat.

– 25 vjet martesë dhe mos dëgjimi i tyre. Ju jeni një forcë, vazhdoni kështu.

– Cili është sekreti i një martese të gjatë? Sinqeriteti, dashuria, respekti, pasioni, përkushtimi. Faleminderit që jeni frymëzim çdo ditë.

– Sot është festa juaj dhe ne dëshirojmë që ju ta kaloni atë në qetësi, duke pasur pranë jush të dashurit tuaj më të dashur.

 

 

Burimi / https://www.donnad.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top