Mirëqenie

July 11, 2020 | 8:12

German Optik / Vendi i duhur për sytë tuaj

Pranë German Optik do të gjeni trajtimin e duhur për sëmundje të veçanta të syrit si: Keratokonus, Diplopi, Strabizëm, Albinizëm, Ambliopi, Daltonizëm… Të gjitha shërbimet kryhen nga specialistë me eksperiencë disavjeçare dhe sipas teknologjive më të fundit në fushën e okulistikës.

German Optik gjithmonë kujdeset të trajtojë markat më të mira botërore për t’ju sjellë cilësinë dhe shërbimin e duhur.

Xhamat Optik RODENSTOCK të personalizuar dhe me trajtimet maksimale brenda standardeve Europiane i gjeni vetëm në German Optik.

Të gjitha trajtimet në një xham të vetëm

– Mbrojtje maksimale ndaj rrezeve blu

– Rezistencë maksimale ndaj gërvishtjeve

– Sipërfaqe e lëmuar ku nuk ngelin shenjat e gishtave

– Hidrofobik

– Antistatik

Xhamat Optikë nga gjigandi botëror RODENSTOCK ju sjellin komoditetin e duhur.

 

Botuar në Revistën “Psikologjia”, Nr. 148

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top