Këshilla & Arsye

June 30, 2020 | 10:32

Gjërat që mund të bëni, në vend që të shpenzoni para

Në mënyrë të veçantë, vera kërkon një dorë të mirë të ardhurash për t’u shijuar siç duhet, por ky vit ishte me mjaft surpriza të pakëndshme, prandaj këshilla më e mirë është të kurseni

Mund ta shijoni, edhe nëse nuk harxhoni çdo ditë para, sepse e dimë që në fund do të pendoheni.

Nëse s’ju vjen asnjë alternativë përveç kafes, urdhëroni!

 1. Gatuani një recetë të re me përbërës që ju ndodhen në shtëpi.
 2. Regjistrohuni në kurse falas për aktivitet fizik.
 3. Organizoni dollapët nga e para.
 4. Xhirot/vrapi nga liqeni janë gjithnjë alternativë e mirë kur s’do të shpenzosh para.
 5. Merr rreze dielli tek tarraca jote, e ndonjë shoqeje apo ku të mundesh!
 6. Eksperimento me ndonjë model të ri flokësh.
 7. Praktiko metoda të reja grimi dhe zbulo cila të përshtatet më shumë.
 8. Bëj një piknik me miqtë
 9. Përdor YouTube-in për karaoke.
 10. Bëj një xhiro me biçikletë.
 11. Bëj gjumin e rehatshëm që s’e bëre kurrë.
 12. Mëso si bëhen ca biskota të mira me çokollatë.
 13. Kalo më shumë kohë në lagje!
 14. Bëj trajtime SPA-je në shtëpi
 15. Fshi email-et që s’të duhen më!
 16. Fillo organizo udhëtimin e radhës ndërkohë që kursen ca para!
 17. Dil një mëngjes për të parë lindjen e diellit.
 18. Kaloje pasditen duke folur në video me një shok/shoqe që jeton larg.
 19. Merr makinën dhe dil për një xhiro diku larg.
 20. Mëso si bëhet pica perfekte.

 

 

Burimi / telegrafi.com

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top