Radiografi

February 1, 2020 | 8:02

Haralambos Ilias, mjeku duarartë që shëron variçet pa bisturi!

Haralambos Ilias, mjeku duarartë që shëron variçet pa bisturi!

Shef i Departamentit të Angiokirurgjisë në Jaso Hospital në Athinë, doktor Ilias është i pari kirurg endovaskular që implementoi metodën moderne amerikane në Greqi, lazerin me fibër optike për shërimin e sëmundjeve endovaskulare, apo të variçeve të këmbëve.

1

Teknika inovative e shërimit të variçeve pa kirurgji, dhimbje, plagë apo gjakrrjedhje, tanimë është një sukses i padiskutueshëm i kirurgut Ilias, i cili përveçse në botë, prej 10 vitesh e ka futur si shërbim të arrirë edhe në Shqipëri.

Çdo fundjavë mjeku angio-kirurg Ilias, ushtron vizita, kontrolle dhe ndërhyrje në pacientë me sëmundje të variçeve të këmbëve, raste të cilat sipas tij shënojnë rritje si te femrat ashtu edhe te meshkujt për shkak të neglizhencës në kurimin e tyre.

Kirurgun Haralambos Ilias e gjeni pranë një prej klinikave më të mirënjohura në Tiranë, Luis Medical Center, e cila ka një përvojë 20-vjeçare në shërbimet e kirurgjive ORL, dhe veçanërisht në atë të kirurgjisë plastike.

Luis Medical Center – Rruga “Gjikë Kuqali”, ish-Shushica, pranë stadiumit Dinamo, Tiranë
+355 (0) 44520431 | +355 67 408 8725 | luismedical | luis_medical_center
[email protected] | 
[email protected] | www.luismedicalcenter.com

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top