Radiografi

January 1, 2020 | 8:00

Intermedica: Gjurmë në mjekësi, diagnostika moderne në funksion të jetëgjatësisë!

 

Gati 25 vite më parë, mjeku i njohur Vasil Llajo do të shënonte një ndryshim parësor në mjekësinë shqiptare, duke hedhur bazat për krijimin e një laboratori modern me standarde ndërkombëtare.

81041394_488901515092027_475314869483077632_n

Themeluar në qershor 1996, Intermedica pas rreth 25 vitesh është kthyer në rrjetin më të madh laboratorik në Shqipëri. Ky institucion shëndetësor privat operon në fushën e ekzaminimeve laboratorike dhe imazherike. Intermedica kryen një spektër të gjerë të analizave biokimike, hormonale, imunologjike, bakteriologjike, e deri te biologjia molekulare dhe gjenetika.

Intermedica si gjithnjë është pioniere e risive më të fundit në fushën e metodave kërkimore moderne. Tashmë hapet një panoramë e re në mjekësinë laboratorike shqiptare: Intermedica i bashkohet grupit më të madh laboratorik në Europë “Limbach”, i cili prej më shumë se tri dekadash siguron nivelin më të lartë të cilësisë në fushën e diagnostikës inovative.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top