FB

May 25, 2021 | 10:53

Nëse partneri juaj bën këto 5 gjëra, kjo tregon se nuk ju do më

Është e vështirë të gjesh dashurinë për gjithë jetën dhe në disa rrethana është gjithashtu shumë e komplikuar t’i besosh plotësisht partnerit tënd. Sigurisht që ka shumë që pyesin nëse partneri i tyre është ende i dashuruar me to, njësoj si ditën e parë, apo nëse ka përparësi të tjera për momentin.

Sidoqoftë, ka shenja që psikologjia i ka hetuar me kalimin e viteve dhe që tregojnë qartë se sa na do partneri ynë.

Nëse më parë ai na sillte dhurata, darka ose kishte mendime të llojeve të ndryshme dhe tani ai nuk e ka bërë atë për një kohë të gjatë, është e mundur që të jetë zbehur dashuria e tij për ne.

Nëse xhelozia çon në një ndjenjë posedimi dhe agresiviteti, është normale në një marrëdhënie në çift dhe nëse kuptojmë se partneri ynë nuk e ndjen më atë ndaj nesh, mund ta konsiderojmë këtë një shenjë mosinteresimi.

Për më tepër, të bësh dashuri është e rëndësishme gjatë një fejese, dhe nëse ai nuk e ndjen më nevojën, kjo mund të jetë një shenjë e një ndryshimi në ndjenja.

Nëse i dashuri ynë del gjithmonë vetëm dhe nuk dëshiron shoqërinë tonë, ai mund të jetë ‘i mërzitur’ nga të qenit me ne dhe mund të jetë në kërkim të hapësirës së tij.

Më në fund, një nga shenjat më të rëndësishme, si dhe e fundit, është intoleranca ndaj gjithçkaje që bëjmë: duket se nuk i pëlqen asgjë dhe nuk i shkon për shtat, kjo ndoshta sepse ai nuk na do më si dikur dhe nuk na sheh si të përsosur.

Kujdes edhe nga shenjat e vogla. Ata janë mësuar të çlirohen nga një marrëdhënie pa dashuri.

 

 

 

Burimi / https://www.nonsolodonna.net/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top