Këshilla & Arsye

July 17, 2020 | 8:08

Rregullat e mirësjelljes që çdo zonjë moderne duhet t’i dijë

Në të kaluarën, ekzistonin rregulla të rrepta që njerëzit duhej t’i ndiqnin, por në shoqërinë moderne këto rregulla kanë ndryshuar.

Megjithatë ka ende disa detaje që mund të zbulojnë një zonjë të vërtetë.

  1. Mos u mbështetni në karrigen tuaj.
  2. Mos kini frikë nga puna.
  3. Ndiqni rregullat e make-up-it.
  4. Respektoni veten dhe kohën tuaj.
  5. Mos e vendosni telefonin tuaj në tryezë.
  6. Njihni rregullat e korrespondencës.
  7. Mos i mbani duart në bel.
  8. Përdorni fjalët vlerësuese me moderim.
  9. Mos u ktheni nëse një person nuk ju thërret në emër.

 

 

Burimi / https://brightside.me/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top