FB

April 7, 2021 | 9:45

Shenjat që tregojnë se ai është më i interesuar për pamjen tuaj fizike sesa vetë ju

Identifikimi i këtyre shenjave do t’ju ndihmojë të ndërtoni një marrëdhënie lidhëse me shpirtin dhe jo fizikun!

Ai nuk është i gatshëm të dijë më shumë për ty

Ju flisni për temat e tij të preferuara dhe ai duket se është në një botë tjetër, nuk është i interesuar të dijë se çfarë ju pëlqen ose çfarë preferoni të bëni. Burrat që nuk janë të përkushtuar interesohen vetëm për pamjen e tyre të jashtme dhe sapo të gjejnë një person tjetër të bukur, ata do të refuzojnë shoqërinë tuaj, sepse për ta thelbi juaj nuk tërheq.

Komplimentet janë vetëm për fizikun tuaj

Ne tashmë e dimë që burrat janë vizualë! Por kjo nuk do të thotë që ata mund të të lavdërojnë vetëm për pamjen tënde. Sigurisht, ky lloj komplimenti është i mirë, por vjen një kohë kur ndiheni sikur jeni thjesht një objekt.

Ai e zhvlerëson, nëse trupi i saj ndryshon

Në lidhje me këtë temë, ne as nuk kemi nevojë të tregojmë se sa e dëmshme është, apo jo? Ndërsa jetojmë, është absolutisht normale që trupi të ndryshojë dhe nëse mashkulli fillon të vuajë nga këto ndryshime, është koha të rishikoni se në çfarë bazohet marrëdhënia juaj. Bashkëshorti juaj duhet t’ju trajtojë si një mbretëreshë, jo si një trofe në raft.

Nuk ju pëlqen kur nuk jeni kujdesur mirë fizikisht

Kjo pjesë është shumë subjektive. Të mos kujdesesh është në kuptimin e të qëndrosh pa grim, të veshësh rroba të rehatshme, të jesh në një ditë normale, pa pasur nevojë të vishesh. Nëse burri po ju kritikon për këtë gjë, është koha të dilni dhe të kërkoni dikë që është i gatshëm të jetë me ju në çdo kohë, jo vetëm për atë që keni veshur.

Ju krahason fizikisht me gratë e tjera

Dritë e kuqe, shumë e kuqe! Sidomos nëse gruaja tjetër është e ngulitur në standardin e bukurisë. Bëni shumë kujdes me një burrë që po krahason trupin tuaj me atë të të tjerëve. Tregojini se jeni unike dhe se krahasime të tilla janë të dëmshme.

Ai dëshiron që ju të visheni mirë kur jeni me të, por jo vetëm

Një burrë që kujdeset vetëm për pamjen tuaj dëshiron t’ju tregojë si një çmim. Kjo është një shenjë shumë karakteristike që tregon se nuk është me ju për atë që vleni, por për t’u treguar të tjerëve se ai ishte në gjendje t’iu fitonte.

Flet keq për trupat e grave të tjera

Nëse vënë re “defekte” tek gratë që janë të lira fizikisht dhe nuk ndikohen nga kufizimet e padobishme të bukurisë që imponon shoqëria, kini kujdes! E gjithë kjo përpjekje për fizikun e tjetrit është karakteristikë e atyre që nuk kujdesen për atë që ndjeni, por duan një trup të pranuar shoqërisht. Një person që nuk merr parasysh atë që dëshiron për veten nuk duhet të jetë me ty.

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top