FB

May 29, 2021 | 9:00

Simboli që zgjidhni tregon atë që ju keni përparësi në jetë

Në imazhin që ju tregojmë simbolet e Majave, zgjidhni një sipas intuitës tuaj dhe zbuloni energjinë që e karakterizon atë. Nëse keni zgjedhur:

  1. Dragoi

Ai përfaqëson kujtesën dhe derën e dijes, origjinën e gjithçkaje, parimin krijues. Dragoi është baza e lëvizjes, ai përfaqëson energjitë e fuqisë fillestare, hapat e parë në çdo punë apo veprim që fillon. Ky simbol ju bën thirrje për të arritur thellësitë tuaja primare në kërkim të asaj që ju nevojitet dhe dëshironi. Kini besim dhe lëreni zemrën të drejtojë jetën tuaj.

  1. Gjarpri

Ai përfaqëson shërimin dhe dorëzimin, struktura themelore e motivimeve, instinkteve dhe dëshirave tuaja. Është rrjedha e natyrës primitive që ekziston në gjithçka. Gjarpri është forca e jetës që ju inkurajon të veproni intuitivisht. Ndiqni njohuritë tuaja dhe ato që trupi juaj ju tregon. Mësoni të lëvizni lëkurën tuaj si një gjarpër, pa dëmtuar veten, mësoni të shkëputeni nga toka dhe të lini mishin në planin material. Ndaloni së luajturi viktimën.

  1. Dora

Ajo përfaqëson fuqinë që qëndron në ekzekutim. Është një portë për një dimension tjetër, për artet dhe mediat që inkurajojnë rritjen. Njerëzit bujarë dhe vetëmohues jetojnë në botën e arsyes, në botën mendore, në botën psikike. Veprimi juaj është të dini se si të shëroheni. Ju keni talente specifike, vëzhgoni ndryshimet që ju paraqiten, ndryshoni perspektivat tuaja dhe krijoni mundësi të reja.

  1. Ylli

Ata mësojnë me dashuri. Ata e shndërrojnë dashurinë e tyre për veten në një dashuri të përsosur për njerëzimin. Praktik, të fortë dhe të begatë. Ju duhet ta shihni jetën tuaj si një vepër arti, duke njohur bukurinë në gjithçka përreth jush. Ju duhet të praktikoni harmoninë në jetën tuaj të përditshme për të zgjeruar krijimtarinë tuaj. Ylli në gjumë ndihet i pakënaqur dhe i frustruar që nuk e ka kanalizuar atë energji krijuese.

  1. Qeni

Lidhet me energjinë e zemrës dhe dashurinë. Besnikëria, fisnikëria, dashuria e pakushtëzuar, mbrojtja, guximi. Ata punojnë mirë si ekip dhe janë udhëheqës të mirë. Ata kanë nevojë për shumëllojshmëri në jetë. Qeni njofton hapje të reja në jetën tuaj, fillime të reja, aleatë të rinj, kur tregoni veten për atë që jeni, njerëzit më të afërt me ju vijnë tek ju. Ju jeni shumë të respektuar për mençurinë tuaj.

  1. Shqiponja

Ata përdorin fuqinë e mendjes për të krijuar. Ata janë të guximshëm, krenarë, me një tendencë për të qenë kritikë dhe kërkues. Ju keni fuqinë për të realizuar ëndrrat tuaja më të çmuara. Ju jeni një transformator që keni një vizion global. Ju keni dhembshuri për të tjerët. Nëse shqiponja është në gjumë, ata bëjnë plane në mendje.

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top