FB

September 16, 2021 | 8:50

Tendencat e flokëve që do të dominojnë gjatë sezonit të vjeshtës

Cilat janë tendencat e flokëve që do të dominojnë gjatë vjeshtës së vitit 2021? Me ardhjen e muajve më të ftohtë, ne po kalojmë nga prerjet e plazhit në prerje më të përcaktuara dhe tekstura natyrale. Në këtë artikull, disa nga parukierët më të famshëm në botë ndajnë parashikimet e tyre mbi tendencat kryesore të flokëve të vitit 2021 që do të na shoqërojnë deri në fund të vitit.

  1. Flokë natyral dhe prerje me shkallëzim

  1. Stili i viteve 70 –të

  1. Prerje bob

  1. Prerja kaçurrela

  1. Flokë të gjatë dhe më balluke

  1. Flokë me shkëlqim dhe voluminoz

  1. Flokë të rruar

 

Burimi / https://www.vogue.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top