Teste

November 10, 2020 | 10:13

Test / Çfarë tregon forma e mjekrës për personalitetin tuaj

Fizionomia është një shkencë komplekse, por plotësisht e vërtetë. Kinezët besojnë se mjekra është në gjendje të përcaktojë karakterin e një personi dhe madje të parashikojë fuqinë e shëndetit të tij në vitet pasuese.

Gjeni llojin tuaj të mjekrës dhe zbuloni se çfarë thotë ajo për ju dhe personalitetin tuaj.

  1. Mjekër katrore

Njerëzit me këtë lloj mjekre karakterizohen nga kokëfortësia e tepruar dhe vullneti. Ata priren të jenë pak agresivë dhe nganjëherë nuk janë në kontroll të asaj që thonë. Ata janë shumë krenarë dhe kujdesen shumë për pamjen e tyre të jashtme.

  1. Mjekër e ngushtë

Kjo lloj mjekre është tipike për njerëzit e fortë dhe inteligjent. Në këtë rast, njerëzit me këtë lloj mjekre mund të jenë gjithashtu personalitete neurotike dhe dramatike.

  1. Mjekër e fryrë përpara

Nëse mjekra juaj del pak kur shikohet nga njëra anë, kjo do të thotë që ju jeni të sigurt dhe se ju pëlqen shumë puna juaj. Sidoqoftë, këta njerëz mund ta kenë të vështirë të shprehin ndjenjat e tyre.

  1. Mjekër e rrumbullakosur

Njerëzit me këtë lloj mjekre janë shumë emocionalë. Gjithçka bazohet në ndjenja. Gjithashtu ata janë shumë optimistë, kanë shumë miq dhe janë me shumë fat në jetë. Sipas proverbave të lashta kineze, këta njerëz kanë punuar shumë në të kaluarën dhe tani po shijojnë një jetë të lumtur.

  1. Mjekër e gjatë

Njerëzit që e kanë këtë tipar në mjekër janë besnikë, të lehtë dhe shumë miqësorë. Këta njerëz zakonisht kanë një familje të madhe.

  1. Mjekër e ulët

Njerëzit që kanë një mjekër të tillë janë njerëz mendjelehtë, shumë të njohur në shoqëri dhe me shumë fat në para. Sidoqoftë, ata nuk janë shumë të sigurt dhe kanë tendencë të marrin vendime të këqija.

 

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top