FB

May 19, 2021 | 9:45

Test / Gjëja e parë që shihni në foto zbulon se çfarë ju mungon në dashuri

Jeni në një lidhje apo doni të jeni, por ju duket se diçka mungon? Mos u shqetësoni. Nuk jeni i vetmi që pyesni se si funksionon dashuria dhe pse ndonjëherë, marrëdhëniet romantike duken shumë të vështira! Testi i sotëm synon të identifikojë ato që ju mungojnë në fushën e dashurisë dhe të përpiqeni t’i korrigjoni ato.

Thjesht duhet të shikoni imazhin për të kuptuar shumë më tepër për veten dhe marrëdhëniet tuaja: jeni gati të provoni?

Dashuria nuk është gjithmonë e lehtë, apo jo? Në të vërtetë, ka nga ata që do të të thoshin se të duash është gjëja më e vështirë, ndërsa të tjerët mund të të thonë se është gjëja më e lehtë. Po kush ka të drejtë? Padyshim që të gjithë dhe askush, pasi ne e dimë që dashuria mund të jetë e komplikuar ose e thjeshtë në varësi të shumë faktorëve, shumë prej të cilëve nuk varen nga ju!

Midis shumë gjërave që mund të përpiqeni të kontrolloni ose të kuptoni, ekzistojnë “të metat” tuaja. Le të zbulojmë së bashku se çfarë ju mungon në dashuri duke filluar nga vështirësitë tuaja personale. Çfarë shihni së pari në imazh?

  1. Sfondin

Nëse së pari keni vërejtur sfondin, të përbërë nga shumë vija, atëherë ju keni një problem ankthi. Për ju nuk ka paqe në të vërtetë: keni frikë të jeni shumë emocional, shumë pak emocional, shumë xheloz, shumë pak xheloz etj. Në një marrëdhënie, ajo që ju mungon është qetësia për të qenë në gjendje të shikoni partnerin tuaj pa pasur frikë se ai do të largohet nga ju në çdo moment. Ndoshta ju jeni lënduar në të kaluarën. Tani ju duhet të mësoni t’u besoni përsëri të tjerëve: ju mungon qetësia, por kjo nuk do të thotë që nuk mund ta gjeni përsëri!

  1. Pemën

Nëse keni parë pemën, “problemi” juaj në marrëdhënie është se shpesh përpiqeni të hidhni menjëherë rrënjë të thella. Sidoqoftë, ndonjëherë dhe veçanërisht në varësi të njerëzve ky është qëndrim i gabuar! Ju silleni në këtë mënyrë sepse ju mungon siguria personale dhe për këtë arsye, mbështeteni te partneri juaj për ta bërë marrëdhënien romantike mbështetjen tuaj.

  1. Fytyrën e një gruaje

Kushdo që sheh së pari fytyrën e një gruaje është një person që ka një koncept të saktë të dashurisë dhe partnerit që dëshiron të ketë afër. Pra, ajo që ju mungon në dashuri është elasticiteti! Ju nuk jeni në gjendje të lejoni që partneri juaj të jetë vetvetja sepse po kërkoni një ideal që vështirë se do ta takoni. Jo sepse është e pamundur, por vetëm sepse duke dashur të imagjinosh se si duhet të jetë partneri i përsosur, ke harruar t’i japësh edhe të meta! Në dashuri, problemi juaj më i madh është se nuk doni ta pranoni tjetrin për atë që janë në të vërtetë. Nëse do të ishit më pak “të ashpër”, më në fund mund të hidhni disa hapa të rëndësishëm përpara!

  1. Fytyrën e një burri

Nëse keni parë fytyrën mashkullore, në të majtë të pemës, atëherë sipas të gjitha gjasave ajo që ju mungon në dashuri është komunikimi. Ju jeni një person që luftoni për të shprehur ndjenjat dhe për këtë arsye keni humbur shumë mundësi. Sigurisht, dashuria nuk përbëhet vetëm nga fjalë, por edhe nga gjeste konkrete.

Shpesh e gjeni veten pa fjalë kur duhet t’iu përgjigjeni pyetjeve të të tjerëve, kur partneri juaj ka nevojë për siguri ose kur vjen puna për të hapur zemrën tuaj. Tentimi për të folur më shumë mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të shmangur dështimin e marrëdhënies tuaj!

 

 

Burimi / https://www.chedonna.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top