Teste

March 14, 2020 | 8:22

Test personaliteti / Mënyra se si e mbani filxhanin tregon shumë për ju

Në pjesën më të madhe të rasteve zakonet tona janë një pasqyrim i veçantive tona psikologjike dhe individuale. Kjo është arsyeja pse gjestet mund të zbulojnë shumë për ne. Gjestet që i përsërisim disa herë demonstrojnë tipare të thella të karakterit tonë.

Për shembull, ju mund të imagjinoni se si duket personi para jush vetëm duke parë mënyrën se si ai mban një filxhan apo gotë.

  1. E mbani filxhanin duke ngritur gishtin e vogël

Ju jeni një udhëheqës i lindur, besoni në vetvete dhe pikat tuaja të forta dhe dini gjithmonë saktësisht se çfarë dëshironi nga jeta. Ju keni shpirtin e një fituesi dhe dëshironi gjithmonë më të mirën. Kur merrni përgjegjësinë për një detyrë, dini të marrni vendime në situata emergjente dhe dini të jepni urdhra në mënyrë efektive.

  1. E mbani filxhanin me të dyja duart

Jeni një lojtar i shkëlqyer; një dëgjues i shkëlqyer me një fuqi të madhe empatie, jeni të aftë të komunikoni me të gjithë llojet e njerëzve. Falë fleksibilitetit, gjeni lehtësisht një gjuhë të përbashkët me kolegët dhe gjithmonë arrini të hyni në energjinë e ekipit, ndërsa aftësia për të arritur qëllime dhe këmbëngulja stimulon produktivitetin tuaj.

  1. E mbani filxhanin nga doreza me dorën mbyllur

Ju jeni përkthim i qetësisë dhe maturisë. E keni shumë të vështirë ta merrni veten seriozisht, nuk i tregoni emocionet e tua, madje edhe në situatat më të vështira. Nuk e toleroni padrejtësinë, jeni gjithmonë të gatshëm të mbroni njerëzit më të dobët dhe ata që trajtohen padrejtësisht.

  1. E mbani filxhanin pranë bazës

Ju jeni një person shumë i kujdesshëm dhe i zhytur në mendime. Ju preferoni të mendoni shumë për veprimet dhe fjalët, në mënyrë që të mos e keni të nevojshme të përballeni me pasojat e mëtejshme. Në situata të vështira, ju zakonisht udhëhiqeni nga logjika dhe në lidhje me dashurinë, dëgjoni gjithmonë arsyen dhe jo emocionin.

  1. E mbani filxhanin nga doreza dhe e mbështesni me dorën tjetër

Ju jeni një person i cenueshëm dhe bëni lehtësisht përshtypje. Zakonisht perceptoni ndjeshmërinë e të tjerëve dhe nuk toleroni një qëndrim sipërfaqësor ndaj vetvetes. Miqtë tuaj janë njerëz që mund ta shohin fëmijën brenda jush dhe pranojnë veçantitë tuaja.

  1. E mbani filxhanin me gishtat lart

Ju jeni një person që jeni gjithmonë në kërkim të rehatisë. Ju nuk jeni mësuar të shqetësoheni për asgjë dhe gjithmonë gjeni një mënyrë për të mos humbur energji, si dhe nuk i jepni rëndësi problemeve të vogla të jetës. Qetësia juaj është një mënyrë jetese.

 

Burimi / https://vibee.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top