Teste

November 6, 2020 | 9:50

Test psikologjik / Detaji i parë të tërheq vëmendjen tuaj zbulon se si dashuron

Dashuria është një nga elementët më të rëndësishëm në jetën e shumicës së njerëzve, por jo të gjithë dinë si të sillen sepse nuk e njohin njëri-tjetrin nga kjo pikëpamje, testi i mëposhtëm psikologjik ofron indikacione.

Dashuria provon të jetë ndjenja më e rëndësishme, pasi është e aftë të sjellë dritë në jetën e burrave. Por mënyra në të cilën dikush lidhet me të tjerët është një temë për të cilën nuk dimë shumë. Ky test psikologjik ka për qëllim t’ju tregojë se si jeni dashuruar. Thjesht duhet ta shikoni këtë imazh për disa sekonda dhe më pas të thoni se çfarë ju tërhoqi vëmendjen së pari.

  1. Dy maska

Nëse gjëja e parë që keni parë në imazhin e propozuar ishin dy maska, kjo zbulon se ju jeni një person i drejtpërdrejtë dhe i sigurt. Kur e doni dikë, nuk hezitoni ta vërtetoni. Për ju, dashuria është një gjë aq e bukur dhe e mirë sa nuk duhet të fshihet. Problemi i vetëm që keni është se ndonjëherë nuk mund ta kontrolloni durimin dhe përfundoni të grindeni për gjëra të pakuptimta. Në përvojat e jetës suaj, shpesh krenaria juaj ka vënë një hapësirë, duke bërë që disa nga marrëdhëniet tuaja të marrin fund. Ndoshta duhet të përpiqesh të jesh pak më i përulur dhe të pranosh që nuk ke gjithmonë të drejtë.

  1. Fytyra e një burri

Nëse keni parë fytyrën e një burri, kjo ju tregon se jeni një person disi i rezervuar. E keni të vështirë të shprehni ndjenjat tuaja hapur. Shpesh e gjeni veten duke u fshehur pas mediave sociale që ju ofrojnë mundësinë të ndërveproni me njerëzit që ju tërheqin. Por kur filloni një marrëdhënie, ju demonstroni të gjitha cilësitë tuaja. Jeni të sjellshëm, mirëkuptues dhe të vëmendshëm. Por, ju nuk mund ta çlironi veten nga një hije, nuk jeni në gjendje të shprehni ndjenjat tuaja dhe në planin afatgjatë kjo mund t’ju shkaktojë probleme. Mos prisni që tjetri të marrë me mend se çfarë nuk shkon me ju. Nëse doni të ndërtoni një marrëdhënie të qëndrueshme, ju duhet të mësoni të shpreheni më mirë, ndoshta duke kërkuar kanale më efektive të komunikimit me partnerin tuaj.

  1. Fytyra e një gruaje

Nëse detaji që ju tërhoqi vëmendjen është fytyra e një gruaje, atëherë ju vërtetoni se jeni një person me ndjenja të pastra. Ne jemi në prani të një individi që dashurohet lehtë dhe që mendon se dashuria është gjithçka. Zakonisht, në të gjitha marrëdhëniet tuaja, ju shijoni admirimin dhe jeni të aftë t’i bëni njerëzit të dashurohen me ju. Por problemi juaj kryesor është se e keni të vështirë të bëni angazhime afatgjata. Në fakt, në marrëdhëniet tuaja ju keni tendencë të merrni pozicione ekstreme pa ndonjë rrugë të mesme. Pra, kur përballeni me dyshimin më të vogël, nuk jeni në gjendje të ktheheni prapa.

 

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top