FB

April 21, 2021 | 8:45

Test / Sa të fortë jeni mendërisht?

A i përballoni sfidat në jetë me një fytyrë të qeshur apo luftoni për të mbijetuar në situata sfiduese? A lodheni dhe mbingarkoheni emocionalisht kur përballeni me pengesa? Nëse jeni të fortë mendërisht, logjikisht do të analizoni një situatë problemi përpara se të merrni ndonjë lloj vendimi.

Jeta është e paparashikueshme. Është qëndrimi juaj që përcakton nëse do të qëndroni kokëfortë apo jo. Gjeni sa të fortë jeni mendërisht duke u përgjigjur se si reagoni ndaj situatave të caktuara.

 

Linku i TESTIT

 

Burimi / https://themindsjournal.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top