FB

April 7, 2021 | 9:15

Test / Sa të fortë jeni mendërisht?

Siç mund ta dini tashmë shumë nga reagimet tona, si dhe shumë nga gjërat që ndodhin në jetën tonë varen nga sa të fortë jemi. Dhe këtu nuk po flasim për të fortë fizikisht.

A përballeni me vështirësitë që hasni në jetë në një mënyrë emocionale apo racionale? Nuk ka përgjigje të gabuar për këtë pyetje.

Nëse dëshironi të zbuloni më shumë për veten tuaj, bëni këtë kuiz të shpejtë dhe të lehtë dhe zbuloni sa të fortë jeni mendërisht!

Linku për Testin: 

 

Burimi / https://www.stevenaitchison.co.uk/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top