FB

June 3, 2021 | 9:15

Testi i inteligjencës vizuale / A mund ta gjeni gabimin në foto?

Zgjidhja e enigmave është një nga mënyrat më të mira për të kaluar kohë, për t’u çlodhur dhe për të ushtruar trurin tuaj në të njëjtën kohë. Vendosni në provë aftësitë tuaja vizuale duke bërë këtë test të lezetshëm dhe argëtues. A mund ta gjeni gabimin e kësaj figure në vetëm 7 sekonda?

Ky ushtrim do t’ju kërkojë të përdorni inteligjencën dhe shpejtësinë tuaj, pasi do të keni vetëm 7 sekonda për të parë imazhin dhe më pas të njihni objektin e huaj. Kushtojini vëmendje të madhe. Në shikim të parë duket si një skenë e përditshme në trafik, por dije se ka padyshim diçka të çuditshme në këtë imazh. A jeni gati të zbuloni gabimin?

Koha po mbaron, ju duhet të përqendroheni për të parë detajet e veçanta të kësaj fotoje. Pjesëmarrja në këtë lloj aktiviteti i ndihmon njerëzit të përmirësojnë kujtesën, të rrisin përqendrimin dhe të vonojnë sëmundjet siç është Alzheimeri.

Në të njëjtën kohë, këto lloj testesh ju ndihmojnë të mendoni logjikisht dhe t’i kushtoni më shumë vëmendje detajeve. A e gjetët gabimin në foto brenda kornizës kohore të shënuar?

Nëse nuk ishit në gjendje të gjenit gabimin e këtij imazhi, lëvizni më poshtë për të gjetur zgjidhjen.

Zgjidhja e testit është që fëmija është ulur në vendin e shoferit. Qesharake, apo jo? Euforia që rezulton nga gjetja e përgjigjes së duhur është një ndjenjë vërtet e mirë. Sfidoni familjen dhe miqtë tuaj dhe së bashku argëtohuni duke përdorur aftësitë tuaja vizuale për ta mbajtur mendjen të trajnuar.

 

 

Burimi / https://www.bigodino.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top