Thënie

November 14, 2020 | 8:00

THËNIE / Asnjëherë mos i dashuro njerëzit me dëshirën për t’i ndryshuar ata

Bini në dashuri me njerëz siç janë në të vërtetë dhe jo ashtu siç i dëshiron imagjinata jote. Bini në dashuri me njerëz të vërtetë, me brishtësinë e tyre, me të metat e tyre, me gabimet që ata bënë. Asnjëherë mos i dashuro njerëzit me dëshirën për t’i ndryshuar ata. Bini në dashuri me pamjet, përkëdheljet, butësinë që mund të të japin. Sepse dashuria e vërtetë ekziston kur duam për atë çfarë dimë se tjetri mund të arrijë të jetë-jo vetëm ai kush është…

download-1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top