FB

April 8, 2021 | 8:00

THËNIE / Asnjëherë nuk bën të heqim dorë nga ëndrra jonë! Ëndrrat ushqejnë shpirtin!

Asnjëherë nuk bën të heqim dorë nga ëndrra jonë! Ëndrrat ushqejnë shpirtin tonë ashtu si ushqimi ushqen trupin tonë. Pavarësisht se sa herë na duhet të shijojmë hidhërimin në jetën tonë dhe të shohim që shpresat tona janë drejt fundit, duhet të vazhdojmë të ëndërrojmë.

Paulo Coelho

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top