Thënie

July 6, 2020 | 8:00

THËNIE / Çdo falsitet është një maskë

“Çdo falsitet është një maskë, dhe për sa kohë është e tillë, çdokush me pak vëmendje arrin gjithmonë ta dallojë atë nga fytyra”.

Aleksandër Dyma

woman-split-personality-terrified-mental-sick-64130801

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top