FB

September 1, 2021 | 8:00

THËNIE / Dashuro shumë gjëra, sepse atje ndodhet forca e vërtetë

‘Dashuro shumë gjëra, sepse atje ndodhet forca e vërtetë, dhe kush dashuron, krijon më shumë dhe mund të arrijë më shumë. Dhe çfarë është bërë duke qenë i dashuruar, është bërë mirë’. Vinsent Van Gog, piktor

 

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top