Thënie

November 23, 2020 | 8:00

THËNIE / Dhembshuria…

“Dhembshuria është një nga gjërat e pakta që mund të praktikojmë dhe që do të sjell… lumturi në jetën tonë.” – Dalai Lama

theme-girl-discovered-by-aarmiina-on-we-heart-it

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top