Thënie

September 14, 2020 | 8:00

THËNIE / Dy ditët më të rëndësishme janë dita kur lind dhe dita kur kupton pse.

S’e kam lënë kurrë shkollimin të më ngatërrohet me arsimimin! Kur e gjen veten duke menduar si shumica, është rasti të ndalosh dhe reflektosh. Dy ditët më të rëndësishme janë dita kur lind dhe dita kur kupton pse. 

Mark Twain

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top