FB

August 5, 2021 | 8:00

THËNIE / Dy gjëra ju përcaktojnë, durimi juaj kur nuk keni asgjë, dhe qëndrimi juaj kur keni gjithçka!

Dy gjëra ju përcaktojnë, durimi juaj kur nuk keni asgjë, dhe qëndrimi juaj kur keni gjithçka!

 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top