Thënie

July 20, 2020 | 8:00

THËNIE / Egoizmi, mikrob që lufton lumturinë

“Njerëzit kanë nevojë për më shumë doza përulësie dhe dashurie. Në një shoqëri gjithnjë e më shumë narciziste, egoizmi është një mikrob që lufton lumturinë, harmoninë dhe respektin”. Erich Fromm

1_omhtdoyy_xctm9duytugmw

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top