FB

October 13, 2021 | 8:00

THËNIE / “Është normale të jesh e frikësuar. Të jesh e tillë do të thotë që je gati të bësh një gjest trimërie”

“Është normale të jesh e frikësuar. Të jesh e tillë do të thotë që je gati të bësh një gjest trimërie”.

Mandy Hale

04

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top