Thënie

July 25, 2020 | 8:00

THËNIE / Formimi i vetëbesimit është i lidhur ngushtë me vlerësimet e të tjerëve

“Formimi i vetëbesimit është i lidhur ngushtë me vlerësimet e të tjerëve. Fëmija është si një sfungjer. Ai thith emocionet që e rrethojnë, gëzimet dhe hidhërimet, frikën dhe pasigurinë. Për këtë arsye është e rëndësishme të ndërtoni një ambient të përshtatshëm, të qetë dhe të sigurt”.

Marshal Rosemberg, psikolog amerikan

1

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top