FB

July 29, 2021 | 8:00

THËNIE / Jeto, jeto për të zbuluar të vërtetën. Dhe atëherë, ëndrrat tona do të na zbulojnë se kush jemi!

 

Nuk jemi kurrë vetëm në ato që besojmë.

Jeta rrëzohet në shkëmbinjtë tanë, si një valë e tërbuar. Dhe kjo na lag, na mbingarkon, na verbon

me këngën e saj të artë.

Jeto, jeto për të zbuluar të vërtetën. Nuk mund të bëjmë gjë tjetër veçse të jetojmë.

Dhe atëherë, ëndrrat tona do të na zbulojnë se kush jemi.

 

Luca Rossi Autor

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top