Thënie

November 17, 2020 | 8:00

THËNIE / Kur keni një nënë të fortë, keni dikë që t’ju kujtojë se mund të përballoni edhe kohët më të vështira

Kur keni një nënë të fortë, nuk ndiheni kurrë vetëm. Çfarëdo që të ndodhë, ju keni dikë që t’ju dojë. Keni dikë që t’ju kujtojë se mund të përballoni edhe kohët më të vështira. Keni dikë që do t’ju shtyjë të ndiqni ëndrrat tuaja, sepse e di që ju jeni mjaft të zgjuar për të arritur suksesin.

what-to-wear-to-a-family-session-_-beaumont-ca-_-childrens-family-photographer

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top