FB

July 21, 2021 | 8:00

THËNIE / Kur modeloni marrëdhënien tuaj në lidhje me dikë tjetër, partneri juaj nuk mund të përputhet kurrë me fantazinë

“Kur modeloni marrëdhënien tuaj në lidhje me dikë tjetër, partneri juaj nuk mund të përputhet kurrë me fantazinë” – Nikki Hayley

 

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top