Thënie

November 21, 2020 | 8:00

THËNIE / Kur një faze i ka ardhur fundi, mendoni se përfundon një cikël, dhe pas ju pret një rrugë e re

Duhet ta dini gjithmonë kur një faze i ka ardhur fundi. Përfundon një cikël, mbyllni një derë, ndaloni së luftuari kundër baticës, përfundoni një kapitull: pavarësisht se si e përkufizoni atë, e rëndësishme është të largoheni nga ato momente të jetës që kanë ndodhur në të kaluarën. Dhe, nisni një rrugë të re!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top