Thënie

July 22, 2020 | 8:00

THËNIE / Kurrë mos i thuaj një gruaje që nuk do t’ia dalë!

“Kurrë mos i thuaj një gruaje që nuk do t’ia dalë. Ajo mundet! Kujto që vetëm ajo ishte në gjendje të vallëzonte me dy zemra. Vetëm ajo mori frymë me katër mushkëri. Vetëm ajo ishte në gjendje të sillte brenda barkut të saj peshën e dy botëve dhe të japë jetë. Mos i thuaj që nuk është e aftë për diçka sepse ajo është e aftë për çdo gjë”.

S.Bonfanti

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top