FB

September 16, 2021 | 8:00

THËNIE / Kush të do kujdeset për lumturinë tënde!

Kush të do nuk sillet në fillim si një princ simpatik plot trëndafila, premtime dhe fjalë të mëdha, për t’u kthyer papritmas në një përbindësh, i ftohtë dhe pa ndjeshmëri. Kush të do kujdeset për lumturinë tënde!

 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top