Thënie

July 10, 2020 | 8:00

THËNIE / Lumturia

Lumturia nuk është mungesa e problemeve, por është aftësia për t’u përballur me to!

Steve Maraboli

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top