FB

March 1, 2021 | 8:00

THËNIE / Mënyra më e mirë për të qëndruar në marrëdhënien tuaj është të mbani të tjerët larg marrëdhënies tuaj

“Mënyra më e mirë për të qëndruar në marrëdhënien tuaj është të mbani të tjerët larg marrëdhënies tuaj” – Carlos Wallace

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top