Thënie

July 21, 2020 | 8:00

THËNIE / Na duhet një shoqëri ku njeriu të vlejë shumë

“Aspekti ekonomik nuk duhet të jetë një qëllim në vetvete, por vetëm një mjet për një jetë njerëzore më të pasur. Duhet të jetë një shoqëri në të cilën njeriu do të vlejë shumë dhe jo një shoqëri në të cilën njeriu të zotërojë ose konsumojë shumë”. Erich Fromm

digital_society_1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top